+(420) 728 785 144

Pondělí – Pátek: 10:00 – 19:30

Napsali o nás: Ženy s.r.o.

Napsali o nás: Ženy s.r.o.

„NE z nás dělá to, kým jsme! Nebojme se jej používat,“ radí blogerka a koučka Soňa Uhrová

Jak nastartovat své podnikání srdcem, motivovat zaměstnance a jak mít radost z práce, nejen v tom nám může poradit Soňa Uhrová / HeartCoach, kterou znáte nejen z našich stránek, ale mohly jste se s ní setkat také na workshopech v naší Pracovně ŽENY s.r.o.  

Sama se rozhodla po únavě a vyčerpání z velké korporace odejít na volnou nohu a spojit to, co umí nejlépe: komunikaci, marketing a psychologii. Dnes pomocíkoučování pomáhá klientům realizovat jejich sny a překonávat překážky tak, jak to dříve dokázala i ona sama. Věrná zůstává i svému původnímu oboru psychologie a věnuje se rodinné terapii, výchově dětí, mateřství a rozvoji žen. „Z pádů a překážek se snažím vzít to nejlepší, znovu vstát a jít dál,“ prozradila nám Soňa. A nejen to.

PROČ BLOGUJU A CO MĚ NA TOM NEJVÍC BAVÍ?

Slovo má velmi silnou moc. Je to vlivný nástroj, pomocí kterého můžeme myšlenky šířit dál a oslovit tak nekonečně mnoho dalších nadšenců, kteří se nebojí číst…

PÍŠU NA WEBU ŽENY S.R.O. A NA SVÉM BLOGU, PROTO, ŽE…

Proč? Protože píšu srdcem… A také proto, že chci sdílet své zkušenosti a zážitky s ostatními. Řídím se heslem: Když dáš, dostaneš!

KDYŽ PÍŠU, NIKDO/NIC KOLEM MNE NESMÍ /SMÍ…

Píšu pouze tehdy, když mám pocit, že právě teď bych měla psát… Pak mě nezastaví vůbec nic. Slova přicházejí sama od sebe, s lehkostí, vášní a zapálením pro správnou věc!

KDYŽ NEPÍŠU, TAK DĚLÁM HLAVNĚ…

Věnuji se ženám, koučování, přednáškám, sama sobě i druhým, tvořím, propojuji lidi, sdílím, a po hlavě se vrhám do všeho nového…

MOJE ŽIVOTNÍ MOTTO, KTERÉHO SE DRŽÍM ZUBY NEHTY?

NE z nás dělá to, kým jsme! Nebojme se jej používat bez pocitu viny a obav, že se někomu zrovna nezavděčíme.

NIKDY BYCH NEBYLA TAM, KDE JSEM, KDYBY…

…mi do cesty nepřišla řada překážek, životních karambolů i velkých pádů. Ze všech se snažím vzít to nejlepší, znovu vstát a jít svou vlastní cestou dál.

KDYŽ POTŘEBUJI OKAMŽITĚ ZLEPŠIT NÁLADU, POMÁHÁ…

Hudba, tanec, kreslení, dobrá kniha a dobří přátelé…

JAKÝ JE MUJ ŽIVOTNÍ VZOR?

Autority bytostně nesnáším, vzory nepěstuju. Sama sobě jsem vzorem a učím se být režisérem vlastního života… naučila jsem se ptát se sama sebe a trpělivě čekat na odpověď!

MUŽI MĚ NAUČILI, ŽE…

Život je příliš krátký na to, abychom nežili svůj život, ale život druhých. A také, že k tomu, aby člověk dobře viděl, nestačí mít otevřené jen oči. K tomu je třeba znovu a znovu otevřít i srdce…

VŠEM ŽENÁM NA SVĚTĚ BYCH PŘÁLA, ABY…

Aby ženy našly cestu samy k sobě a naučily se mít rády… pak jde všechno snáz!

NA SVÉM ŽIVOTĚ MÁM NEJRADĚJI…

Volnost, svobodu, neustálé překonávání překážek (jako štír, to mám někdy opravdu hodně těžké), možnost stát na svých nohou, radovat se z každého nového dne, užívat si jedinečnost okamžiku!

http://www.zenysro.cz/myzenysro/pribehy-ktere-nas-inspiruji/ne-z-nas-dela-to-kym-jsme-nebojme-se-jej-pouzivat-bez-pocitu-viny-radi-blogerka-a-koucka-sona-uhrova